П`ятниця, 29.03.2024
Громадська організація "Сприяння розвитку села"
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Ресурсний центр ГУРТ

Наші партнери

РОГО Комітет виборців України Пролісок-Бердянськ
Головна » Архів матеріалів

  Громадська організація «Сприяння розвитку села»  29 - 31 січня 2018 р. приймала учасників міні-стажування для представників громадського сектору в рамках Програми національних обмінів, якими за результатами проведеного конкурсу стали Надія Костіна (м. Полтава), Оксана Олійник (с. Христанівка, Полтавська обл.) та Людмила Костюк (с. Кочубеївка, Херсонська обл.).

  Завдяки участі у проекті, громадські активісти налагодили співпрацю та дали старт у пошуку нових партнерів з інших регіонів країни для майбутніх міжрегіональних проектів з соціально-культурного розвитку об’єднаних громад. Розпочато розробку механізму подальшої співпраці між учасниками у напрямку планування та реалізації нових прогр ... Читати далі »

Переглядів: 523 | Додав: shcherbatyk | Дата: 01.02.2018 | Коментарі (1)

  Громадська організація «Сприяння розвитку села»  29 - 31 січня 2018 р. буде приймати учасників міні-стажування для представників громадського сектору в рамках Програми національних обмінів, якими за результатами проведеного конкурсу стали Надія Костіна (м. Полтава), Оксана Олійник (с. Христанівка, Полтавська обл.) та Людмила Костюк (с. Кочубеївка, Херсонська обл.).

Завдання міні-стажування:

1. Виявити потенційних бенефіціарів та нових партнерів з інших регіонів країни для майбутніх міжрегіональних проектів з соціально-культурного розвитку об’єднаних громад.

... Читати далі »

Переглядів: 445 | Додав: shcherbatyk | Дата: 20.01.2018 | Коментарі (0)

  Протягом вересня-листопада 2017 року громадською організацією "Сприяння розвитку села" проведено опитування громадської думки. Цільовою аудиторією обрано жителів Демидівського району, активних користувачів мережі Інтернет.

  Дані зібрані шляхом заповнення анкети на сервісі Google Форми. Загалом отримано 14 анкет, які були проаналізовані та зведені у графічні форми.

  За результатами опитування, половина респондентів виявилась незадоволеною нинішнім рівнем розвитку своєї громади. Інша половина - частково задоволена. Більше 90% опитуваних згідні, що необхідно приймати участь у проектах місцевого розвитку. Найбільш важливі напрямки проектів - розвиток і ... Читати далі »

Переглядів: 407 | Додав: shcherbatyk | Дата: 30.12.2017 | Коментарі (0)

  Прийміть найщиріші вітання з наступаючим Новим роком та Різдвом Христовим. Бажаємо вам новорічних див, світлого та бадьорого настрою, хай колядники засіють у вашому домі добро і злагоду!

  Нехай ці свята – вісники оновлення, мрій і сподівань – принесуть вам і вашим родинам мир і достаток. Бажаємо, щоб у новому році ви зробили все те, про що так давно мріяли. Віримо, що у новому році ви відчуєте  турботу з боку колег, тепло друзів та близьких.

  Дякуємо всім, хто допомагав нам та працював разом з нами – ми встигли зробити багато корисних та добрих справ, а наша чисельність збільшилася і далі зростає. Сп ... Читати далі »

Переглядів: 382 | Додав: shcherbatyk | Дата: 30.12.2017 | Коментарі (0)

  14 грудня 2017 року відбувся семінар "Робота місцевого самоврядування в умовах децентралізації. Успіхи та виклики у роботі новостворених ОТГ" в рамках проекту "Зміцнення громади через активізацію її жителів", який реалізовує ГО "Сприяння розвитку села".

  Участь у заході взяли депутати селищної ради, селищний голова Віктор Іщук, представники громадськості. Надавали консультації Василь Курилас, консультант з правових питань, Людмила Кушнер, консультант з бюджетних питань та Олена Семенович (Ковтунець), консультант з медіа проекту Пульс USAID.

  Обговорили наступні питання:
- Децентралізація влади та місцевого самов ... Читати далі »

Переглядів: 399 | Додав: shcherbatyk | Дата: 17.12.2017 | Коментарі (0)

  12 грудня відбувся захід "Децентралізація освіти: основні тенденції та перспективи" за участю Вячелава Доліда, проректора з науково-педагогічної та навчальної роботи Рівненського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти , Вікторії Костюк, начальника відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Смизької селищної ради та Ірини Польової, директора КЗ "Смизька центральна бібліотека".

  Участь взяли представники шкіл, бібліотек, депутати селищної ради, працівники відділу культури та туризму РДА, громадські активісти.

  У форматі круглого столу учасники обговорили актуальні питання в реформуванн ... Читати далі »

Переглядів: 414 | Додав: shcherbatyk | Дата: 12.12.2017 | Коментарі (0)

  Відбувся тренінг "Планування громадської кампанії відстоювання інтересів мешканців малих територіальних громад. Секрети ефективної громадської компанії" в рамках проекту "Зміцнення громади через активізацію її жителів".

  У заході, який провів керівник громадської організації “Молодь-ДІЄ” та член Ради Реформ Рівного Віталій Примак, взяли участь громадські активісти, депутати селищної ради, бібліотекарі.

  Учасники дізнались про складові успішної громадської кампанії, на практичному занятті здійснили пошук проблем у громаді. Також мали змогу ознайомитись із прикладами успішних громадських кампаній у Рівному.

... Читати далі »
Переглядів: 386 | Додав: shcherbatyk | Дата: 12.12.2017 | Коментарі (0)

  6 грудня в залі засідань райдежадміністрації відбувся перший тренінг із циклу навчальних заходів проекту "Зміцнення громади через активізацію її жителів".

  Тренінг "Участь громади в ухваленні бюджетних рішень: партисипація і публічні консультації" провів Андрій Токарський, громадський активіст з Рівного, представник Громадської мережі ОПОРА.

  Мова йшла про громадський бюджет, а саме залучення громади до формування місцевого бюджету. Громадський бюджет – одна з форм громадських консультацій, інструмент прямої демократії, за допомогою якого кожен мешканець має змогу долучитися до бюджетного процесу, зрозуміти його принципи та вп ... Читати далі »

Переглядів: 372 | Додав: shcherbatyk | Дата: 06.12.2017 | Коментарі (0)

  30 листопада 2017 року в рамках проекту "Зміцнення громади через активізацію її жителів" в залі засідань Демидівської райдержадміністрації відбувся круглий стіл «Розвиток Демидівської ОТГ в нових умовах: виклики та бачення шляхів їх подолання».

  Участь взяли депутати Демидівської селищної ради, селищний голова Віктор Іщук, голова районної ради Сергій Радченко, представники громадськості. В новоствореній громаді відчувається запит на налагодження конструктивної роботи, націленість на зростання і підвищення компетенції.

  За участю Олексія Горецького, директора Рівненської обласної громадської організації «Комітет виборців Укра ... Читати далі »

Переглядів: 411 | Додав: shcherbatyk | Дата: 02.12.2017 | Коментарі (0)

  Проект «Зміцнення громади через активізацію її жителів», що впроваджується громадською організацією «Сприяння розвитку села», оголошує набір на безкоштовний тренінговий курс з розвитку місцевих громад в Демидівському районі.

  Метою навчання є сприяння розвитку існуючої Боремельської та новоствореної Демидівської об’єднаних територіальних громад. Курс орієнтований на забезпечення ефективних процедур участі громадськості під час формування та реалізації державної та регіональної політики, вирішення питань місцевого значення, зокрема, організації проведення публічних консультацій з громадськістю.

  Тренінговий курс включатиме 4 мод ... Читати далі »

Переглядів: 446 | Додав: shcherbatyk | Дата: 22.11.2017 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 5 6 7 »
Ми у соцмережах

Facebook


Google+


Вхід на сайт
Пошук
Громадська організація "Сприяння розвитку села" © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz