Четвер, 25.04.2024
Громадська організація "Сприяння розвитку села"
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Ресурсний центр ГУРТ

Наші партнери

РОГО Комітет виборців України Пролісок-Бердянськ
Головна » 2017 » Грудень » 6 » У Демидівці вчаться впроваджувати бюджет участі і комунікувати з громадою
16:00
У Демидівці вчаться впроваджувати бюджет участі і комунікувати з громадою

  6 грудня в залі засідань райдежадміністрації відбувся перший тренінг із циклу навчальних заходів проекту "Зміцнення громади через активізацію її жителів".

  Тренінг "Участь громади в ухваленні бюджетних рішень: партисипація і публічні консультації" провів Андрій Токарський, громадський активіст з Рівного, представник Громадської мережі ОПОРА.

  Мова йшла про громадський бюджет, а саме залучення громади до формування місцевого бюджету. Громадський бюджет – одна з форм громадських консультацій, інструмент прямої демократії, за допомогою якого кожен мешканець має змогу долучитися до бюджетного процесу, зрозуміти його принципи та вплинути на рішення щодо витрат частини муніципального бюджету.

  Під час тренінгу учасники заходу обговорили необхідність комунікації між владою та громадою в процесі впровадження та реалізації громадського бюджету на прикладі ідей, які були сформульовані на основі діалогу з жителями Демидівської громади. Також на практиці визначили особливості функціонування громадського бюджету на різних етапах його впровадження.

  У навчанні взяли участь депутати Демидівської селищної ради, працівники установ соціальної сфери та активні жителі району.

Проект "Зміцнення громади через активізацію її жителів" реалізується за кошти управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Рівненської облдержадміністрації.

Переглядів: 377 | Додав: shcherbatyk | Теги: проект, навчання, тренінг | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Ми у соцмережах

Facebook


Google+


Вхід на сайт
Пошук
Громадська організація "Сприяння розвитку села" © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz