Неділя, 28.04.2024
Громадська організація "Сприяння розвитку села"
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Ресурсний центр ГУРТ

Наші партнери

РОГО Комітет виборців України Пролісок-Бердянськ
Головна » 2018 » Лютий » 1 » Відбулось міні-стажування громадських активістів
12:51
Відбулось міні-стажування громадських активістів

  Громадська організація «Сприяння розвитку села»  29 - 31 січня 2018 р. приймала учасників міні-стажування для представників громадського сектору в рамках Програми національних обмінів, якими за результатами проведеного конкурсу стали Надія Костіна (м. Полтава), Оксана Олійник (с. Христанівка, Полтавська обл.) та Людмила Костюк (с. Кочубеївка, Херсонська обл.).

  Завдяки участі у проекті, громадські активісти налагодили співпрацю та дали старт у пошуку нових партнерів з інших регіонів країни для майбутніх міжрегіональних проектів з соціально-культурного розвитку об’єднаних громад. Розпочато розробку механізму подальшої співпраці між учасниками у напрямку планування та реалізації нових програм і проектів зі сприяння розвитку соціально-культурного розвитку об’єднаних громад на міжрегіональному рівні. 

  В рамках проекту проведено ряд публічних заходів, зокрема круглий стіл "Міжмуніципальне співробітництво: практика застосування та досвід Полтавщини", в якому взяли участь представники Демидівської селищної, Бокіймівської та Боремельської сільських рад. Ці об'єднані територіальні громади націлені на використання міжмуніципального співробітництва як дієвого інструменту реалізації спільних проектів. Зокрема, обговорили можливості розробки комплексної системи поводження з твердими побутовими відходами на території ОТГ.

  Здійснено візит у село Глибока Долина, де гості ознайомились з досвідом впровадження проектів Програми розвитку ООН (проект «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду»). Відвідали дошкільний навчальний заклад "Веселка", спортивну кімнату у клубі, дитячий майданчик.

       

Проект реалізується в рамках Програми національних обмінів, за фінансування Європейського Союзу та Національного фонду підтримки демократії (США).

Переглядів: 527 | Додав: shcherbatyk | Теги: програма обмінів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
avatar
1 ola • 10:32, 02.02.2018
молодці)
avatar
Ми у соцмережах

Facebook


Google+


Вхід на сайт
Пошук
Громадська організація "Сприяння розвитку села" © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz