П`ятниця, 26.04.2024
Громадська організація "Сприяння розвитку села"
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Ресурсний центр ГУРТ

Наші партнери

РОГО Комітет виборців України Пролісок-Бердянськ
Головна » 2017 » Грудень » 12 » Проведено круглий стіл для освітян і працівників галузі культури
17:44
Проведено круглий стіл для освітян і працівників галузі культури

  12 грудня відбувся захід "Децентралізація освіти: основні тенденції та перспективи" за участю Вячелава Доліда, проректора з науково-педагогічної та навчальної роботи Рівненського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти , Вікторії Костюк, начальника відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Смизької селищної ради та Ірини Польової, директора КЗ "Смизька центральна бібліотека".

  Участь взяли представники шкіл, бібліотек, депутати селищної ради, працівники відділу культури та туризму РДА, громадські активісти.

  У форматі круглого столу учасники обговорили актуальні питання в реформуванні освіти, зокрема щодо створення опорних шкіл та оптимізації існуючої мережі навчальних закладів. Гості зі Смиги поділились своїми здобутками, розповіли про підводні камені на шляху створення якісно нової системи освіти, культури та бібліотечної справи у громадах.

  

Проект "Зміцнення громади через активізацію її жителів" реалізується за кошти управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Рівненської облдержадміністрації.

Переглядів: 419 | Додав: shcherbatyk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Ми у соцмережах

Facebook


Google+


Вхід на сайт
Пошук
Громадська організація "Сприяння розвитку села" © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz