Четвер, 18.04.2024
Громадська організація "Сприяння розвитку села"
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Ресурсний центр ГУРТ

Наші партнери

РОГО Комітет виборців України Пролісок-Бердянськ
Головна » 2018 » Січень » 20 » На Демидівщині відбудеться міні-стажування громадських активістів з інших регіонів країни
12:21
На Демидівщині відбудеться міні-стажування громадських активістів з інших регіонів країни

  Громадська організація «Сприяння розвитку села»  29 - 31 січня 2018 р. буде приймати учасників міні-стажування для представників громадського сектору в рамках Програми національних обмінів, якими за результатами проведеного конкурсу стали Надія Костіна (м. Полтава), Оксана Олійник (с. Христанівка, Полтавська обл.) та Людмила Костюк (с. Кочубеївка, Херсонська обл.).

Завдання міні-стажування:

1. Виявити потенційних бенефіціарів та нових партнерів з інших регіонів країни для майбутніх міжрегіональних проектів з соціально-культурного розвитку об’єднаних громад.

2. Розробити механізм подальшої співпраці між учасниками у напрямку планування та реалізації нових програм і проектів зі сприяння розвитку соціально-культурного розвитку об’єднаних громад на міжрегіональному рівні.

3. Консалтингово-тренінгова підтримка учасників, які зацікавлені у розвитку міжмуніципального співробітництва громад.

4. Нарощування ресурсного потенціалу громадських організацій та налагодження партнерських стосунків з новоствореними об’єднаними територіальними громадами.

Програма міні-стажування

29 січня

До 11:00 – прибуття, знайомство.

14:00-18:00 – презентація діяльності ГО «Сприяння розвитку села». Обмін досвідом управління проектами місцевого розвитку та співпраці з органами місцевого самоврядування.

30 січня

10:00-13:00 – візит у с. Глибока Долина, знайомство з досвідом впровадження проектів Програми розвитку ООН (Проект «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду»).

14:00-18:00 – відкрита дискусія «Проектний менеджмент в малих громадах: ризики та перспективи».

31 січня

10:00-13:10 –круглий стіл «Міжмуніципальне співробітництво: практика застосування та досвід Полтавщини»

14:10-15:30 – круглий стіл «Підвищення соціально-економічної спроможності новостворених ОТГ завдяки налагодженню співробітництва з громадськими організаціями».

15:30-16:00 – прес-конференція, підведення підсумків.

Заходи будуть проведені фахівцями-експертами ГО «Сприяння розвитку села», якою з 2015 року впроваджуються проекти соціального та культурного розвитку малих громад Демидівського району.

Контакти для довідок:

Сергій Щербатюк, голова правління ГО «Сприяння розвитку села» rogiznengo@gmail.com, тел. 096-9502788.

Проект реалізується в рамках Програми національних обмінів, за фінансування Європейського Союзу та Національного фонду підтримки демократії (США).

Переглядів: 448 | Додав: shcherbatyk | Теги: стажування, містки громадської активності, програма національних обмінів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Ми у соцмережах

Facebook


Google+


Вхід на сайт
Пошук
Громадська організація "Сприяння розвитку села" © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz