П`ятниця, 26.04.2024
Громадська організація "Сприяння розвитку села"
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Ресурсний центр ГУРТ

Наші партнери

РОГО Комітет виборців України Пролісок-Бердянськ
Головна » Архів матеріалів

  Завдяки конкурсу грантів з організаційного розвитку в організаціях громадянського суспільства від ІСАР «Єднання» ГО «Сприяння розвитку села» отримала можливість провести тренінги зі стратегічного та операційного планування в громадських організаціях та фандрейзингу. У тренінгах взяли участь 9 членів ГО: команда, яка має на меті створення ресурсної одиниці, важливої для розвитку Демидівської об’єднаної територіальної громади.

  Спікером на заходах був Андрій Круп’як – досвічений тренер з двадцятирічним стажем роботи в громадянській сфері. Під час тренінгів учасники отримали велику кількість важливої ... Читати далі »

Переглядів: 392 | Додав: shcherbatyk | Дата: 14.09.2018 | Коментарі (0)

  Про співпрацю громадськості, бібліотек та влади говорили за круглим столом у Центральній бібліотеці Демидівської селищної ради, де 16 серпня зібралися селищний голова, депутати селищної ради, громадські активісти, бібліотечні працівники, представники профільних підрозділів селищної ради. Також на заході були присутні гості зі Смизької ОТГ.

  Захід відбувся за організації КЗ "Центральна бібліотека" Демидівської селищної ради та ГО "Сприяння розвитку села". Учасники круглого столу могли ділитись досвідом, обмінюватись новими ідеями, дізнатись про останні події та реалізовані проекти розвитку в об'єднаних територіальних громадах.

 

... Читати далі »

Переглядів: 431 | Додав: shcherbatyk | Дата: 17.08.2018 | Коментарі (0)

  З метою налагодження партнерських зв'язків та обміну досвідом найбільш успішних практик самоврядування 16 серпня з 10.20 до 13.30 у Центральній бібліотеці Демидівської селищної ради (смт. Демидівка, вул. Б. Хмельницького, 12) відбудеться круглий стіл "Час можливостей: об’єднані спільною ідеєю".

  Під час заходу відбудеться презентація успішних практик трансформації бібліотек Демидівської та Смизької об'єднаних громад та результатів реалізації проекту "ПУЛЬС" бібліотеками та громадськими організаціями. Представники ОТГ, громадські активісти, жителі громади, бібліотекарі обговорять проекти місцевого розвитку, молодіжні ініціативи, потенціал розширення діяль ... Читати далі »

Переглядів: 314 | Додав: shcherbatyk | Дата: 09.08.2018 | Коментарі (0)

   Уже минуло півтора року з часу, як в межах Демидівського району розпочалась децентралізація, яка за задумом урядовців, мала стати  запорукою відродження громад, вдихнути життя депресивну сільську місцевість, відродити інфраструктуру села.

   Відтак, на території нашого району було утворено дві об’єднані територіальні громади: Боремельська та Демидівська. Проте жителі одного села не захотіли приєднатися до громади, в результаті чого залишилась одна сільська рада – Вовковиївська, яка функціонує самостійно, не увійшовши до складу жодної із ОТГ.

   Функціонують об’єднані територіальні громади не так давно, проте жителів селища та району цікавл ... Читати далі »

Переглядів: 395 | Додав: shcherbatyk | Дата: 07.07.2018 | Коментарі (0)

   Уже четвертий рік в Україні триває реформа децентралізації, а в населення залишається дуже багато питань, пов’язаних з процесом об’єднання територіальних громад. У 2016 році Асоціація міст України в рамках проекту ПУЛЬС розпочала широкомасштабну інформаційну акцію, мета якої – активізація та стимулювання процесу об’єднання і формування спроможних громад. Проект виконується Асоціацією міст України (АМУ) в партнерстві з Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів  IREX/Україна за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

   Працівники Центральної  бібліотеки селищної ради спільно з ГО «Сприяння розвитку села» є учасниками даного проекту, в рамках якого відбувся ... Читати далі »

Переглядів: 413 | Додав: shcherbatyk | Дата: 27.06.2018 | Коментарі (0)

   "Бібліотеки Демидівської громади – центри суспільної активності" - саме таку мету ставлять перед собою учасники проекту ПУЛЬС «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні», що стартував у Демидівській громаді. Проект реалізується командою, сформованою з представників КЗ "Центральна бібліотека" Демидівської селищної ради та ГО "Сприяння розвитку села".

   Впродовж наступних літніх місяців заплановано провести ряд публічних заходів, здійснити обмінну поїздку до Смизької об'єднаної територіальної громади та створити умови для інформування жителів громади про важливі події і новини.

  ... Читати далі »

Переглядів: 402 | Додав: shcherbatyk | Дата: 18.06.2018 | Коментарі (0)

   13 червня 2018 року відбулось нагородження переможців та найактивніших учасників конкурсу фотографій «Демидівщина екологічна», що проводився громадською організацією «Сприяння розвитку села» спільно з Демидівською селищною радою.

   Цей конкурс відбувався в період з 2 травня до 8 червня 2018 року із метою привернення уваги влади та мешканців Демидівської громади до негативних впливів людської діяльності на довкілля, залучення учнівської молоді до збереження природних багатств, формування сучасного екологічного мислення та сприяння вирішенню місцевих екологічних проблем.

   Оцінюванн ... Читати далі »

Переглядів: 361 | Додав: shcherbatyk | Дата: 13.06.2018 | Коментарі (0)

  Громадська організація «Сприяння розвитку села» спільно з Демидівською селищною радою у рамках реалізації проекту «Молодіжне таборування як спосіб підвищення екологічної свідомості», що здійснюється за підтримки управління у справах молоді та спорту Рівненської облдержадміністрації, проводить конкурс фотографій «Демидівщина екологічна».

 

Мета конкурсу

  Конкурс поводиться з метою привернення уваги влади та мешканців Демидівської громади до негативних впливів людської діяльності на довкілля, залучення учнівської молоді до збереження природних багатств, формування сучасного екологі ... Читати далі »

Переглядів: 414 | Додав: shcherbatyk | Дата: 02.05.2018 | Коментарі (0)

  Громадська організація “Сприяння розвитку села” вперше публікує звіт про свою діяльність.

  Ми намагались відобразити ключові моменти нашої роботи за 2017 рік. Ви зможете знайти інформацію про публічні заходи, місію, візію, партнерство та фінансову звітність “Сприяння розвитку села” в єдиному документі.

  Вважаємо публічну звітність одним із основних чинників демократичної сталості для громадянського суспільства.

  Переглянути звіт про діяльність громадської організації "Сприяння розвитку села" за 2017 рік можна за ... Читати далі »

Переглядів: 661 | Додав: shcherbatyk | Дата: 06.04.2018 | Коментарі (0)

  Саме з такою назвою незабаром стартуватиме новий молодіжний проект у Демидівській громаді, який отримав підтримку обласної влади минулого тижня. Для реалізації задуманого об’єднають зусилля заклади освіти, селищна рада і громадськість.

  Цього року сім молодіжних організацій отримають 150 тисяч гривень із обласного бюджету на реалізацію своїх ініціатив. Адже вони стали переможцями обласного конкурсу проектів. Загалом у щорічному конкурсі молодіжних ініціатив розглянуто 14 проектів. Вперше участь в конкурсі взяли три громадські організації з Демидівської, Тараканівської та Привільненської ОТГ.

  Громадська організація «Сприяння розвитку села» запропо ... Читати далі »

Переглядів: 384 | Додав: shcherbatyk | Дата: 03.04.2018 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 ... 6 7 »
Ми у соцмережах

Facebook


Google+


Вхід на сайт
Пошук
Громадська організація "Сприяння розвитку села" © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz