Неділя, 28.04.2024
Громадська організація "Сприяння розвитку села"
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Ресурсний центр ГУРТ

Наші партнери

РОГО Комітет виборців України Пролісок-Бердянськ
Головна » 2017 » Грудень » 30 » Вітання
13:55
Вітання

  Прийміть найщиріші вітання з наступаючим Новим роком та Різдвом Христовим. Бажаємо вам новорічних див, світлого та бадьорого настрою, хай колядники засіють у вашому домі добро і злагоду!

  Нехай ці свята – вісники оновлення, мрій і сподівань – принесуть вам і вашим родинам мир і достаток. Бажаємо, щоб у новому році ви зробили все те, про що так давно мріяли. Віримо, що у новому році ви відчуєте  турботу з боку колег, тепло друзів та близьких.

  Дякуємо всім, хто допомагав нам та працював разом з нами – ми встигли зробити багато корисних та добрих справ, а наша чисельність збільшилася і далі зростає. Сподіваємося, що 2018 буде набагато продуктивнішим! Запрошуємо всіх, кому не байдуже майбутнє, приєднатися до нас та змінювати світ на краще разом з нами!

  Щастя вам, міцного здоров’я, здійснення найзаповітніших бажань. Нехай прийдешній рік буде щедрим на добро, додасть сили і мудрості на подолання всіх негараздів. Хай благословенними будуть Ваші дії й наміри, легкими і радісними – будні, чистими і світлими – життєві горизонти! 

 

З повагою, голова ГО "Сприяння розвитку села"

Сергій Щербатюк

Переглядів: 387 | Додав: shcherbatyk | Теги: свято, вітання | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Ми у соцмережах

Facebook


Google+


Вхід на сайт
Пошук
Громадська організація "Сприяння розвитку села" © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz