Четвер, 25.04.2024
Громадська організація "Сприяння розвитку села"
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Ресурсний центр ГУРТ

Наші партнери

РОГО Комітет виборців України Пролісок-Бердянськ
Головна » 2018 » Липень » 7 » Життя громад Демидівського району в умовах децентралізації
11:52
Життя громад Демидівського району в умовах децентралізації

   Уже минуло півтора року з часу, як в межах Демидівського району розпочалась децентралізація, яка за задумом урядовців, мала стати  запорукою відродження громад, вдихнути життя депресивну сільську місцевість, відродити інфраструктуру села.

   Відтак, на території нашого району було утворено дві об’єднані територіальні громади: Боремельська та Демидівська. Проте жителі одного села не захотіли приєднатися до громади, в результаті чого залишилась одна сільська рада – Вовковиївська, яка функціонує самостійно, не увійшовши до складу жодної із ОТГ.

   Функціонують об’єднані територіальні громади не так давно, проте жителів селища та району цікавлять перші результати діяльності, їхні досягнення та проблеми, плани та перспективи.

   З метою ознайомлення жителів селища та району про діяльність об’єднаних територіальних громад, працівниками центральної бібліотеки та бібліотек-філій проведено інформаційно-просвітницьку акцію «Життя громад Демидівського району в умовах децентралізації».

 

   Діяльність відбувається в рамках проекту «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС), який виконується Асоціацією міст України (АМУ) в партнерстві з Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів IREX/Україна за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Переглядів: 395 | Додав: shcherbatyk | Теги: проект, бібліотека, децентралізація, Пульс, irex | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Ми у соцмережах

Facebook


Google+


Вхід на сайт
Пошук
Громадська організація "Сприяння розвитку села" © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz