Четвер, 25.04.2024
Громадська організація "Сприяння розвитку села"
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Ресурсний центр ГУРТ

Наші партнери

РОГО Комітет виборців України Пролісок-Бердянськ
Головна » 2018 » Вересень » 14 » Працювали над стратегічними документами за підтримки ІСАР "Єднання"
19:50
Працювали над стратегічними документами за підтримки ІСАР "Єднання"

  Завдяки конкурсу грантів з організаційного розвитку в організаціях громадянського суспільства від ІСАР «Єднання» ГО «Сприяння розвитку села» отримала можливість провести тренінги зі стратегічного та операційного планування в громадських організаціях та фандрейзингу. У тренінгах взяли участь 9 членів ГО: команда, яка має на меті створення ресурсної одиниці, важливої для розвитку Демидівської об’єднаної територіальної громади.

  Спікером на заходах був Андрій Круп’як – досвічений тренер з двадцятирічним стажем роботи в громадянській сфері. Під час тренінгів учасники отримали велику кількість важливої інформації у досить зрозумілому вигляді; брали участь у практичних заняттях та жвавих обговорюваннях питань, відповіді на які давав тренер та, навіть, просто з'являлися під час дискусій – вдалося сформувати дві ідеї важливих для громади проектів, які в подальшому будуть використані при пошуку фінансування.

  - Ми в організації намагаємось покращувати середовище, в якому перебуваємо, – відзначив голова ГО «Сприяння розвитку села» Сергій Щербатюк. – Системно і цілеспрямовано це робити можна, маючи дієву стратегію. Адже просто реалізовувати проекти місцевого розвитку мало, потрібно розуміти свою візію і місію в конкретній громаді. Саме тому потрібно випрацювати стратегічні документи і домовитись про їх виконання.

  Командна робота, націленість на результат та розуміння ідеї – найважливіше у спільній праці. Ці тренінги довели – ми команда, а це означає, що нам все під силу!

   

  Заходи відбулися за фінансової підтримки «Проекту зміцнення громадянського суспільства», що реалізується ІСАР «Єднання» за підтримки USAID.

Переглядів: 392 | Додав: shcherbatyk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Ми у соцмережах

Facebook


Google+


Вхід на сайт
Пошук
Громадська організація "Сприяння розвитку села" © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz