П`ятниця, 26.04.2024
Громадська організація "Сприяння розвитку села"
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Ресурсний центр ГУРТ

Наші партнери

РОГО Комітет виборців України Пролісок-Бердянськ
Головна » 2017 » Грудень » 12

  12 грудня відбувся захід "Децентралізація освіти: основні тенденції та перспективи" за участю Вячелава Доліда, проректора з науково-педагогічної та навчальної роботи Рівненського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти , Вікторії Костюк, начальника відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Смизької селищної ради та Ірини Польової, директора КЗ "Смизька центральна бібліотека".

  Участь взяли представники шкіл, бібліотек, депутати селищної ради, працівники відділу культури та туризму РДА, громадські активісти.

  У форматі круглого столу учасники обговорили актуальні питання в реформуванн ... Читати далі »

Переглядів: 419 | Додав: shcherbatyk | Дата: 12.12.2017 | Коментарі (0)

  Відбувся тренінг "Планування громадської кампанії відстоювання інтересів мешканців малих територіальних громад. Секрети ефективної громадської компанії" в рамках проекту "Зміцнення громади через активізацію її жителів".

  У заході, який провів керівник громадської організації “Молодь-ДІЄ” та член Ради Реформ Рівного Віталій Примак, взяли участь громадські активісти, депутати селищної ради, бібліотекарі.

  Учасники дізнались про складові успішної громадської кампанії, на практичному занятті здійснили пошук проблем у громаді. Також мали змогу ознайомитись із прикладами успішних громадських кампаній у Рівному.

... Читати далі »
Переглядів: 391 | Додав: shcherbatyk | Дата: 12.12.2017 | Коментарі (0)

Ми у соцмережах

Facebook


Google+


Вхід на сайт
Пошук
Громадська організація "Сприяння розвитку села" © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz