Субота, 27.04.2024
Громадська організація "Сприяння розвитку села"
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Ресурсний центр ГУРТ

Наші партнери

РОГО Комітет виборців України Пролісок-Бердянськ
Головна » 2017 » Липень » 17 » Громадська організація приділяє увагу розвитку соціального партнерства
21:06
Громадська організація приділяє увагу розвитку соціального партнерства

  Громадська організація "Сприяння розвитку села" 04 серпня 2017 року розпочне реалізацію соціально-комунікаційного проекту «Соціальне партнерство у громадах Рівненської і Запорізької областей».

  Важливим завданням представників різних секторів соціальної системи та лідерів громадських об'єднань є подолання конфронтації інтересів заради спільної справи. Синергія в думках та діях структур різних напрямків - як то державних чи громадських - має бути спрямована на формування справедливого соціального партнерства. Обмін досвідом, який накопичується у різних регіонах України, може і повинен допомогти налагоджувати динамічну співпрацю рівноправних учасників для підтримки соціально-орієнтованих проектів.

  Завдяки новому проекту з'явиться можливість зміцнити співпрацю між зацікавленими учасниками та знайти шлях по створенню власної моделі соціального партнерства на прикладі громад Рівненської та Запорізької областей.

Проект реалізується в рамках Програми національних обмінів, за фінансування Європейського Союзу та Національного фонду підтримки демократії (США).

Переглядів: 705 | Додав: shcherbatyk | Теги: Демидівка, соціальне партнерство, Бердянськ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Ми у соцмережах

Facebook


Google+


Вхід на сайт
Пошук
Громадська організація "Сприяння розвитку села" © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz