П`ятниця, 29.03.2024
Громадська організація "Сприяння розвитку села"
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Ресурсний центр ГУРТ

Наші партнери

РОГО Комітет виборців України Пролісок-Бердянськ
Головна » 2017 » Березень » 15 » Відбувся тренінг "Успішні комунікації в громаді" (в рамках Школи Громадської Активності)
11:44
Відбувся тренінг "Успішні комунікації в громаді" (в рамках Школи Громадської Активності)

  Демидівський район став учасником освітнього проекту «Школа громадської активності».

  14 березня 2017 року в читальному залі Демидівської центральної районної бібліотеки відбувся тренінг «Успішні комунікації в громаді» в рамках проекту «Школа громадської активності». Впровадження проекту здійснюється за підтримки Європейського Союзу, представництво в Україні.

  Тренінг зацікавив 20 жителів району, серед яких депутати сільських рад, бібліотекарі, молодіжні активісти, працівники установ району. Тренер Юрій Дюг, голова ГО «Антикорупційний моніторинг», з легкістю налагодив контакт з учасниками, зацікавив темою. Обговорення відбувалось жваво і всім було цікаво на практичному занятті спробувати себе в ролі громадського активіста чи представника органу влади, змоделювати ту чи іншу ситуацію. Актуальною і цікавою стала лекція «Основи ефективної взаємодії зі ЗМІ. Анонси, релізи, матеріали», яка переросла в серію запитань-відповідей, адже всі було цікаво, як висвітлити резонансну подію в селі, привернути увагу ЗМІ до наболілої проблеми. Не менш важливою стала лекція «Ефективна комунікація з владою – запорука успіху вашої роботи», адже саме завдяки правильному спілкуванню з представниками влади можливо вирішити виниклі проблеми.

  По завершенню заняття відбулось обговорення тренінгового дня, більшість учасників зійшлись на думці, що тема підібрана дуже вдало, матеріал стане в нагоді при побудові комунікації в конкретних ситуаціях.

  В рамках «Школи громадської активності» передбачено проведення серії тренінгів різної, але пов’язаної тематики, найближчий відбудеться вже на початку квітня і зачепить питання впливу реформи децентралізації на населені пункти Демидівського району.

   

Тренінг відбувся в рамках проекту «Школа громадської активності» за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Цей документ здійснений за фінансової підтримки Європейського Союзу. Зміст цього документу є одноособовою відповідальністю громадської організації «Сприяння розвитку села» і за жодних обставин не може вважатись як такий, що відображає позицію Європейського Союзу.

Переглядів: 507 | Додав: shcherbatyk | Теги: навчання, Юрій Дюг, тренінг, школа громадської активності | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Ми у соцмережах

Facebook


Google+


Вхід на сайт
Пошук
Громадська організація "Сприяння розвитку села" © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz