Середа, 17.04.2024
Громадська організація "Сприяння розвитку села"
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Ресурсний центр ГУРТ

Наші партнери

РОГО Комітет виборців України Пролісок-Бердянськ
Головна » 2015 » Вересень » 22 » Спортивний день в селі Рогізне
16:11
Спортивний день в селі Рогізне

   21 вересня, як і щороку, село Рогізне приймало гостей. Було велелюдно у церкві, адже цей день є святом Різдва Пресвятої Богородиці. Після богослужіння всі завітали на гостину до своїх рідних, близьких та друзів. Погода вирішила не влаштовувати сюрпризів і подарувала погожий осінній день.

   Для дітей і молоді було організовано ряд заходів, які були проведені активістами громадської організації «Сприяння розвитку села». Цей день було вирішено провести під гаслом «Спортивне село – успішне село», тому в програмі були гра в міні-футбол серед вуличних команд, турніри з настільного тенісу, шашок, армреслінгу та доміно. Найменші гості взялись за крейду і вправлялись, хто вміє краще малювати на асфальті.

  На сільському стадіоні зустрілись дві юнацькі команди, які об’єднали в своїх лавах найзатятіших любителів ганяти м’яча. Боротьба видалась серйозною, з рахунком 2:0 перемогла команда у складі Зеленчука Віктора (капітан), Ліщинського Олександра, Дембовського Назара, Павлика Артема, Короткевича Павла і Данилюка Віктора.

   Спробувати своїх сил в настільному тенісі зголосилось чимало охочих. Гравці були швидкі і вправні, але перемогти Ліщинського Олександра не вдалось нікому з односельців. Він і виборов перше місце серед 12 учасників турніру.

      

   Але найбільше зібрав біля себе майданчик, де боролись на руку. Армреслінг в наш час дуже популярний, дає змогу помірятись силою і визначити, хто ж найсильніший! З охочих були сформовані дві групи відповідно до вагової категорії – перша до 40 кг, друга – від 40 кг і більше. Боротьба була дуже серйозною, кожен хотів показати свою силу і вправність і не бажав просто так здаватись. У першій категорії переможцем вийшов Дорощук Павло, по якому і не скажеш, що в його руках стільки сили. Серед учасників другої категорії першість здобув Зеленчук Віктор, показавши небувалу вправність і майстерність в цьому виді спорту.

   Турнір із шашок об’єднав 14 любителів цієї гри. Тривала боротьба показала, що цю гру діти добре знають і люблять. Проте переможець може бути лише один і ним заслужено став Колодинський Віктор, який незважаючи на шум і гамір навкруг, спокійно вигравав партію за партією. Також в якості експерименту було влаштовано змагання з доміно, адже ця, на перший погляд, проста гра теж потребує розумових зусиль для перемоги. Більше десяти учасників зіграли в доміно і після швидких партій визначився переможець. Ним став Олійник Артем, який впевнено здобув перемогу.

   Всі учасники змагань крім спортивного азарту, мали ще одну мотивацію. Переможцям були вручені грамоти і дипломи за зайняті перші місця. Приємним сюрпризом стали цінні призи і сувеніри. Кошти на придбання подарунків були отримані від небайдужих односельців, які відгукнулись і підтримали ініціативу: Дорощука Сергія Юрійовича, приватних підприємців Лещишиної Жанни Миколаївни, Маргосюк Олесі Василівни та Олійника Сергія Сергійовича, керівника ФГ «Барвінок» Дорощука Ярослава Юрійовича. Всі учасники спортивного свята висловлюють щиру подяку цим, небайдужим до справ села, людям, які не словом, а ділом підтримують активну молодь своєї громади.

Переглядів: 600 | Додав: shcherbatyk | Рейтинг: 4.2/4
Всього коментарів: 0
avatar
Ми у соцмережах

Facebook


Google+


Вхід на сайт
Пошук
Громадська організація "Сприяння розвитку села" © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz