Середа, 24.04.2024
Громадська організація "Сприяння розвитку села"
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Ресурсний центр ГУРТ

Наші партнери

РОГО Комітет виборців України Пролісок-Бердянськ
Головна » 2017 » Квітень » 27 » «Основи проектного менеджменту та фандрайзингу» - відбувся другий тренінг в рамках проекту "Школа Громадської Активності"
20:05
«Основи проектного менеджменту та фандрайзингу» - відбувся другий тренінг в рамках проекту "Школа Громадської Активності"

  Проект громадської організації «Сприяння розвитку села» «Школа Громадської Активності» продовжує працювати і вже сьогодні відбулась чергова зустріч. 27 квітня учасники взяли участь у тренінгу на тему «Основи проектного менеджменту та фандрайзингу», тренером виступив Юрій Пасочник, проектний менеджер, тренер Волинського ресурсного центру (м. Рівне).

  Молоді активісти, бібліотекарі та працівники культури, депутати сільських рад прийшли навчитись залучати фінансування донорських організацій на вирішення важливих соціальних проблем, створення нових робочих місць, поліпшення інфраструктури у селах району. Тема виявилась близькою і зрозумілою, адже представники нашого району досить активно співпрацюють з обласним конкурсом проектів розвитку територіальних громад. Так у 2016 році Демидівський район стояв на другому місці по кількості поданих проектних заявок (було профінансовано 2 проекти).

  Тренером було розглянуто наступні питання: пошук джерел фінансування та мотиви донорів; написання якісної проектної заявки; опис проблеми; мета та завдання проекту; опис заходів проекту; бюджет; результати проекту та моніторинг. В результаті групової роботи було проаналізовано наявні проблеми у вибраних населених пунктах, розпочато роботу над написанням проектної заявки, яка в подальшому може стати повноцінним проектом на обласному конкурсі проектів розвитку територіальних громад.

  

  Наступний тренінг відбудеться на початку травня і познайомить активних жителів району з питаннями самоорганізації громади та діяльністю громадських організацій. Учасники отримають відповіді на запитання: навіщо громадськості органи самоорганізації? Які основні завдання органів самоорганізації? Як мотивувати місцевих активістів? Які канали комунікації з громадами використовувати? та інші. Проведе навчальний тренінг Руслан Костюкевич, заступник директора ГО «Регіональний центр євроінтеграційних проектів» (м. Рівне).

Переглядів: 517 | Додав: shcherbatyk | Теги: проект, Демидівка, тренінг, школа громадської активності | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Ми у соцмережах

Facebook


Google+


Вхід на сайт
Пошук
Громадська організація "Сприяння розвитку села" © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz