Вівторок, 23.04.2024
Громадська організація "Сприяння розвитку села"
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Ресурсний центр ГУРТ

Наші партнери

РОГО Комітет виборців України Пролісок-Бердянськ
Головна » 2017 » Червень » 13 » Церква, бібліотека та громадська організація об’єднались заради поліпшення добробуту громади
09:37
Церква, бібліотека та громадська організація об’єднались заради поліпшення добробуту громади

  В сучасному суспільстві бібліотека залишається необхідною для дитини установою, яка може допомогти їй отримати потрібну інформацію, долучитися до світових культурних надбань, цікаво та змістовно провести дозвілля. Адже соціально незахищена молодь та діти села потребують особливої уваги, так як нехтування їх потреб призводить до зростання соціальної напруженості у громаді. Нерідко діти вчиняють проступки або приєднуються до сумнівних компаній. Створення належних умов зможе розв’язати дану проблему.

  Щоб вирішити цю проблему публічно-шкільна бібліотека села Рогізне спільно з церковною громадою села та громадською організацією «Сприяння розвитку села» взяли участь у конкурсі від благодійної організації «Львівська Освітня Фундація» і перемогли з проектом «Церква – назустріч дітям».

  Метою проекту є створення належних умов для проведення і організації дозвілля, залучення і об’єднання зусиль церкви, бібліотеки, молоді села задля блага дітей шляхом організації дитячого клубу «Бібліопізнайко». Спільними силами буде забезпечено реалізацію проекту в громаді села Рогізне, очікується участь школи та дитячого садка, залучення волонтерів з числа жителів села.

  У червні здійснено перші кроки: вже придбано спортивний інвентар – тенісні ракети, шахи, шашки, скакалки, набори для гри в бадмінтон, розвиваючі настільні ігри, м’ячі, конструктори. Минулими вихідними малеча змогла оцінити і випробувати новопридбані ігри, всі залишились задоволеними і радісними.

  З червня по листопад 2017 року будуть проводитися масові заходи: зустріч з отцем Віталієм «Духовне виховання дітей», малюнок на асфальті «Мої мрії», майстер клас з вишивки «Мій Ангел-охоронець», спортивні змагання «Хто спритніший», духовні читання «Сходинки до джерела», майстер клас «Голуб миру», змагання з шашок та шахів, вікторина «Юні знавці Біблії».

  Тому закликаємо малечу і підлітків Рогізного не просиджувати літо вдома, а долучатись до веселого дозвілля, брати участь в іграх, змаганнях і конкурсах!

 

Проект реалізовується за фінансової підтримки БО «Львівська Освітня Фундація» в рамках проекту «Церква – назустріч дітям».

Переглядів: 457 | Додав: shcherbatyk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Ми у соцмережах

Facebook


Google+


Вхід на сайт
Пошук
Громадська організація "Сприяння розвитку села" © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz