Четвер, 28.03.2024
Громадська організація "Сприяння розвитку села"
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Ресурсний центр ГУРТ

Наші партнери

РОГО Комітет виборців України Пролісок-Бердянськ
Головна » 2017 » Листопад » 22

  Проект «Зміцнення громади через активізацію її жителів», що впроваджується громадською організацією «Сприяння розвитку села», оголошує набір на безкоштовний тренінговий курс з розвитку місцевих громад в Демидівському районі.

  Метою навчання є сприяння розвитку існуючої Боремельської та новоствореної Демидівської об’єднаних територіальних громад. Курс орієнтований на забезпечення ефективних процедур участі громадськості під час формування та реалізації державної та регіональної політики, вирішення питань місцевого значення, зокрема, організації проведення публічних консультацій з громадськістю.

  Тренінговий курс включатиме 4 мод ... Читати далі »

Переглядів: 446 | Додав: shcherbatyk | Дата: 22.11.2017 | Коментарі (0)

  Голова правління громадської організації "Сприяння розвитку села" Сергій Щербатюк взяв участь у тренінгу "Youth Workers Foster Gender Equality Through Media". Тренінг проходив 12-19 листопада 2017 у Єревані, Вірменія та зібрав учасників з Польщі, Вірменії, Грузії, Нідерландів, Литви та України.

  Цільовою групою виступили молодіжні лідери, що зацікавлені у просування гендерної рівності через медіа. Протягом проекту учасники мали можливість поглибити свої знання у сфері вирішення гендерних проблем на європейському рівні та з досвіду країн-учасників.

  У тренінгу використовувався комплекс формальних та неформальних методів ... Читати далі »

Переглядів: 426 | Додав: shcherbatyk | Дата: 22.11.2017 | Коментарі (0)

Ми у соцмережах

Facebook


Google+


Вхід на сайт
Пошук
Громадська організація "Сприяння розвитку села" © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz